Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

MagSafe Duo Charger je novou originální nabíječkou pro iPhone a Apple Watch

MagSafe Duo Charger je novinkou v Apple portfoliu a dokáže bezdrátově nabíjet iPhone a Apple Watch. Cena není ale není nízká. Podívejte se na první dojmy.

Apple poprvé představil novou nabíječku s telefony iPhone 12. Až ale do prosince roku 2020 nebyla nikde k dostání a nyní se konečně dostává i k uživatelům. Vyplatí se koupit nabíječku za 3 990 Kč a co všechno umí?

MagSafe Duo Charger v minimalistickém provedení

Nabíječka je vyrobena z bílého materiálu s designem ve stylu knihy. Jedna polovina má nabíječku ‌MagSafe‌, která se magneticky připojuje k modelům ‌iPhone 12‌, zatímco druhá polovina má nabíjecí puk pro Apple Watch. Ten můžete nechat ležet, nebo jej postavit pro nabíjení hodinek a využívání režimu Nočního stolku. Design je jednoduchý a čistý a rychle se skládá, což je něco, co bude skvělé pro cestování.

Na první pohled vypadá MagSafe Duo Charger jako ideální možnost pro nabíjení dvou zařízení najednou. Neprodává se ale s napájecím adaptérem, takže musíte použít vlastní nebo ho koupit.

Nabije rychle, ale...

Samotná nabíječka MagSafe může nabíjet ‌iPhone 12‌ výkonem až 15 W s 20W USB-C nabíječkou od Applu. Pokud ale používáte stejnou 20W USB-C nabíječku s ‌MagSafe‌ Duo, bude ‌iPhone 12‌ omezen na maximálně 11W výkon . Místo toho můžete použít 27W výkonnou nabíječku a bude se nabíjet až výkonem 14 W, ale není schopna dosáhnout maxima 15 W. 20W USB-C napájecí adaptér Apple stojí 590 Kč a 30W verze vyjde na 1490 Kč. To výrazně celé nabíjecí řešení prodraží.

U neoriginálních adaptérů nemusí ve spojení s Apple nabíječkou vše správně fungovat. Raději tak už kupte kompletní Apple sadu. U takto drahé nabíječky se ale mohlo předpokládat, že součástí balení bude vše potřebné pro to, abyste vybalili a hned nabíjeli.

Pokud se vám nechce platit horentní suma za Apple řešení a nemusíte mít kompletně vše od Applu, rozhodně si vyberete na našem eshopu vhodné a hlavně výrazně levnější řešení. Nabídka bezdrátových nabíječek je velmi široká a nabízíme také MagSafe doplňky v rámci krytů i nabíječek.