Kryt na iPhone 13 už je k dispozici v mnoha verzích a každý si vybere

Kryt na iPhone 13 je v podstatě nezbytnou součástí. Raději ho pořiďte a vyhněte se pozdějšímu zklamání z rozbitého telefonu. Záruka na pády se totiž nevztahuje.

Apple iPhone 13 je telefonem, který má zvýšenou odolnost vůči pádům a škrábancům. Jeho displej chrání ochranné sklo Ceramic Shield. Na první pohled vypadá velmi hezky. Ale pokud si myslíte, že když vám spadne na tvrdý beton a nic se mu nestane, jste na omylu! V lepším případě ho bude zdobit škrábanec, v horším se displej rozbije. A nemá pak smysl kupovat nový za několik tisíc nebo nechat v servisu podobnou částku.

Kryty na iPhone 13 v různém provedení

Pro telefon už dávno není kryt jenom ochranným prvkem. Slouží i jako designový doplněk a v mnoha případech dokáže poskytnout i další funkce. Mezi nejoblíbenější kryty patří ty průhledné. I po nasazení totiž vidíte design telefonu a v případě, že jste si ho pořídili v zajímavé barvě, určitě nebudete chtít nic zakrývat. Transparentní kryt pro iPhone 13 jde pořídit už za pár stovek korun a většinou ochrání telefon velmi dobře.

Pouzdro typu kniha pro iPhone 13 je zase nejlepší volbou pro ty, kterým nevadí, že musí kryt vždy otevřít a pak mohou telefon používat. Ochrání záda i displej telefonu a nemusíte si dokupovat ochrannou fólii nebo tvrzené sklo. Poslouží i jako peněženka nebo stojánek.

Odolnost nade vše

Speciálním druhem pouzder jsou pak ta velmi odolná. Mezi jasné nevýhody patří jejich robustní konstrukce. Na druhou stranu ale máte velkou jistotu, že telefonu se nic nestane. A to dokonce ani ve chvíli, kdy vám spadne z velké výšky nebo skončí ve vodě. UAG Plasma pro iPhone 13 patří mezi nejlepší způsoby takové ochrany.

A pokud nechcete žádný kryt nebo pouzdro, které bude zvětšovat objem telefonu, sáhněte alespoň po tvrzeném sklu na iPhone 13. Po nalepení o něm nebudete ani vědět a přestanete řešit každý škrábanec. Po nějakém čase lze vyměnit a displej bude stále jako v bavlnce.