Klíčenka pro AirTag pevně spojí vaše klíče s Apple sledovačem

Klíčenka pro AirTag je povinným doplňkem, když chcete mít dokonalý přehled o tom, kde máte své klíče. Nemusíte hned kupovat tu originální. I ostatní výrobci dokáží vyrobit pěkný kousek.

Lokalizační doplněk AirTag Apple uvedl v dubnu letošního roku. Po objednání ale v balení nenaleznete nic jiného než samotný AirTag. Žádné poutko, klíčenku nebo třeba lepící část nehledejte. Pro připevnění k věci, kterou chcete sledovat, tak potřebujete další příslušenství. Nejsnadnější je pořídit právě klíčenku. Na trhu jsou ale i různé nalepovací nástroje a v neposlední řadě ochranné fólie. Stříbrná část AirTagu se totiž velmi lehce poškrábe.

Klíčenka pro AirTag v mnoha provedeních

Klíčenka pro AirTag má mnoho využití. Nejvíce jí využijete na klíče. Díky kroužku snadno připevníte AirTag ke svazku a budete vždy perfektně vědět, kde máte klíče. Pro chronické zapomínače je to doplněk k nezaplacení.

Kožená klíčenka pro AirTag je pak luxusnější možností a pokud máte například koženou peněženku, bude se k ní skvěle hodit. Na výběr je v klasické hnědé, v černé i dalších barvách. Výhodou je také jistě delší životnost doplňku a budete mít jistotu, že i po pár letech se bude dát plně používat.

Řeší také ochranu AirTagu

Klíčenka má hlavní funkci připevnění ke klíčům, ale je dobré dbát i na ochranu samotného AirTagu. Ten se velmi snadno poškrábe a zejména jeho stříbrná strana při středu s ostrými předměty velmi trpí. Nadneseně řečeno stačí, abyste si dali AirTag nechráněný do kapsy a už je poškrábaný.

Některé klíčenky proto obepnou celý kroužek AirTagu a ten je plně chráněný. Například Ringke pro AirTag je vyrobena z kovu, ale má i průhledná plastová místa pro obě strany AirTagu. Druhou možností je mít chráněnou pouze jednu stranu. Je to ideální v momentě, kdy máte na AirTagu gravírování a chcete, aby byl motiv vidět. Pak zvolte třeba Tech-Protect Icon, která je plastová a chrání právě onu jednu část. V používání AIrTagu to nijak nevadí a signál bude stejně dobře proudit i tak.