Jak vytvořit GIF na iPhone

Existuje spousta způsobů, jak vytvářet vlastní GIFy, ale co způsob, jak vytvářet GIFy na iPhonu bez aplikace třetí strany? Podívejte se, jak si poradit s bezplatnou zkratkou "Make GIF", která funguje s aplikací Apple Zkratky a příkazy Siri.

GIPHY a další služby třetích stran jsou skvělé, pokud chcete mít nad tvorbou GIFů pokročilou kontrolu nebo chcete flexibilně pracovat s nejrůznějšími formáty.

Pokud však chcete na iPhonu rychle vytvářet GIFy z videí nebo Live Photos, můžete to snadno udělat pomocí aplikace Apple Shortcuts.

Jak vytvářet GIFy na iPhonu

  1. Budete potřebovat aplikaci Apple Zkratky, pokud ji nemáte, stáhněte si ji zdarma.
  2. Klepnutím nebo kliknutím na tento odkaz získáte zkratku Apple "Vytvořit GIF " (funguje na iPhonu, iPadu i Macu).
  3. Vyberte možnost Získat zástupce a poté Přidat zkratku
  4. Nyní můžete klepnout na zkratku Make GIF v aplikaci Shortcuts a vybrat video nebo Live Photo, které chcete použít (nezapomeňte video zkrátit, pokud je delší).
  5. GIF můžete také vytvořit příkazem "Hey, Siri Make GIF" a pokud chcete, můžete zkratku přejmenovat - tuto možnost získáte stisknutím a podržením tlačítka .
  6. Vytvořený GIF najdete v aplikaci Fotky.

iPhone GIF

Kde najít GIFy na iPhonu

Pokud jste GIFy na iPhonu dlouho nepoužívali nebo chcete prozkoumat různé možnosti, zde je několik způsobů, jak získat GIFy, které vytvořili jiní:

  • V aplikaci Zprávy na iPhonu nebo iPadu klepněte na ikonu "A" vlevo od textového pole > nyní zvolte červenou ikonu lupy > vyberte GIF nebo jej vyhledejte.
  • GIPHY pro iOS je robustnější způsob vyhledávání a používání GIFů.
  • Klávesnice GIF od Tenoru pro iOS je oblíbenou možností, jak získat ještě rychlejší přístup ke GIFům.