Jak sledovat kalorie na Apple Watch

Hodinky Apple Watch jsou skvělé zařízení na sledování zdravotních a fitness cílů a jedním z důležitých aspektů je, kolik energie spalujete. Podívejte se, jak na hodinkách Apple Watch zjistit, kolik kalorií jste spálili při aktivním a pasivním měření a jaký je váš celkový denní příjem.

Apple Watch sledují vaše aktivní spálené kalorie a kroužek Move ukazuje tento pokrok v porovnání s vaším denním cílem. Hodinky Apple Watch ale sledují i celkový počet spálených kalorií, což jsou vaše aktivní a pasivní kalorie.

Aktivní kalorie jsou ty, které spálíte pohybem. Pasivní kalorie jsou stanovené množství kalorií, které váš metabolismus spálí jen tím, že žijete, i když jste celý den jen seděli na gauči. Tomu se říká základní rychlost metabolismu.

Pojďme se podívat na to, jak vypočítat pasivní kalorie, spolu s tím, kde si můžete zobrazit svá celková čísla, abyste získali lepší představu o svém metabolismu, pomoc při plánování jídla a další informace.

Zatímco hodinky Apple Watch sledují a zaznamenávají vaše kalorické ukazatele, pro zobrazení většiny údajů o kaloriích musíte použít iPhone. Pokud máte zájem o měření údajů o svém metabolismu v reálném čase, podívejte se na naši úplnou recenzi aplikace Lumen, která spolupracuje s Apple Health a iPhony.

Jak zobrazit spálené kalorie v hodinkách Apple Watch - aktivní, pasivní a celkové

Apple Watch - aktivní kalorie

  • Na hodinkách Apple Watch přejděte do aplikace Aktivita.
  • Přejeďte prstem nebo sjeďte dolů pomocí korunky.
  • Aktivní spálené kalorie uvidíte pod cílem Pohyb.
  • Komplikaci Aktivita můžete také přidat na různé ciferníky hodinek nebo použít ciferník Aktivita, abyste na první pohled viděli aktivní spálené kalorie.

Apple Watch spálené kalorie

iPhone - aktivní a pasivní kalorie

  • Aplikace Kondice v iPhonu umožňuje zobrazit více údajů o kaloriích.
  • Po jejím otevření klepněte na kroužky pod označením Aktivita v horní části.
  • Hned pod údaji o pohybu se v levé dolní části obrazovky zobrazí celkový počet kalorií spálených za den.
    • Chcete-li zobrazit celkové spálené kalorie za více dní, vyberte v horní části obrazovky jiný den nebo klepněte na ikonu kalendáře v pravém horním rohu
  • Od celkového počtu kalorií odečtěte své aktivní kalorie ("pohybový" cíl) a získáte pasivní spálené kalorie (základní rychlost metabolismu).

Takto vypadají tyto kroky na iPhonu:

iPhone kalorie

Díky Apple Watch tak můžete efektivně sledovat své spálené kalorie a počítat s údaji ve svém tréninkovém plánu.