Jak sledovat Apple TV+? Službu můžete používat na spoustě zařízení

Jak sledovat Apple TV+, když nemám Apple TV ani žádný Apple produkt? I tak si můžete službu užít a dokonce je možné sledovat i ve webovém prohlížeči.

Velký začátek Applu s vlastním obsahem začal nedávno spuštěním služby Apple TV+. Tato služba stojí 139 Kč měsíčně, ale pokud jste si nedávno zakoupili iPhone, iPad nebo Mac, pravděpodobně ji budete moci používat po celý první rok bez poplatků. Je to docela chytrý tah na straně Applu, zejména proto, že nabídka pořadů je stále relativně malá. Netflix, HBO GO nebo Amazon jsou zatím hodně napřed.

Jak sledovat Apple TV+

  • iPhone a iPad: aplikace TV (předinstalovaná na iOS 12.3 a novějších)
  • Apple TV: Aplikace TV (předinstalovaná na tvOS 12.3 a novější)
  • macOS: Aplikace TV (předinstalovaná v systému MacOS Catalina a novějších)
  • Lidé používající zařízení iOS a iPadOS si mohou stáhnout pořady Apple TV+ pro offline sledování.

 

Co když nemám nic od Applu?

Aplikace TV se pomalu dostává k populárním chytrým televizorům a streamovacím zařízením. V den spuštění najdete produkt na Roku, Amazon Fire TV a nejnovějších televizích od společnosti Samsung. Je také nastavena na televizory od společností LG, Vizio a Sony. Některé z těchto televizorů již podporují AirPlay 2, takže můžete poslat Apple TV+ z vašeho iPhonu na televizní obrazovku, i když aplikace ještě není k dispozici.

Nevýhodou streamování Apple TV+ přes některé z těchto platforem je to, že postrádají funkce jako Dolby Vision a Atmos (třebaže by tam měl být základní HDR10).

Je možnost sledování přes web?

Ano. Přihlaste se pomocí svého Apple ID na adrese http://tv.apple.com. Mezi podporované prohlížeče patří Google Chrome, Firefox a Apple Safari.