Jak přenést WhatsApp chat z Androidu na iPhone

Jak přenést WhatsApp historii chatu z Android telefonu do iPhonu? Ještě nedávno to nebylo snadné. Teď už je to o poznání lepší. Přečtěte si náš návod. 

Po dlouhém čekání společnost Meta oznámila možnost přenosu historie chatů, fotografií, videí a hlasových zpráv aplikace WhatsApp z Androidu do iPhonu při zachování end-to-end šifrování. Systém využívá aplikaci Přechod na iOS pro telefony se systémem Android a lze jej spustit během procesu nastavení nového (nebo obnovení továrního nastavení) iPhonu.

Tento článek prochází kroky souvisejícími s přenosem historie chatu WhatsApp z telefonu se systémem Android do iPhonu. Velmi žádaná funkce migrace přenese do nového iPhonu vše z historie WhatsApp včetně textových zpráv, hlasových poznámek a mediálních souborů.

přenést z Andoidu

Upozorňujeme, že migrace historie chatu WhatsApp je podporována pouze v zařízeních se systémem Android 5.0 nebo novějším a v iPhonech se systémem iOS 15.5 nebo novějším. Při migraci musí být také telefon se systémem Android i iPhone připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Následující kroky vás provedou celým procesem.

Přenos chatů WhatsApp z Androidu do iPhonu

Přenést data z Androidu

  • V telefonu se systémem Android otevřete aplikaci Move to iOS a postupujte podle pokynů na obrazovce.
  • Na iPhonu po zobrazení obrazovky Přenést z Androidu klepněte na Pokračovat a počkejte, až se zobrazí desetimístný nebo šestimístný kód.

Android kód přenos dat

  • Zadejte kód v telefonu se systémem Android, na obrazovce Přenos dat vyberte možnost WhatsApp a poté klepněte na tlačítko Start.
  • Počkejte, až se historie a data aplikace WhatsApp připraví k migraci. Po dokončení procesu budete ze služby WhatsApp v zařízení se systémem Android odhlášení.
  • Jakmile je váš iPhone plně nastaven, stáhněte si aplikaci WhatsApp z App Store a přihlaste se do služby pomocí stejného telefonního čísla.

Po provedení těchto kroků by se měla historie chatů WhatsApp z telefonu se systémem Android objevit na novém iPhonu.