Jak můžete sledovat představení iPhonu 14

Apple Keynote, na které se poprvé ukáže iPhone 14 je naplánována na 7. září od 19:00 našeho času. Vedle nové řady iPhonů očekáváme představení hodinek Apple Watch Series 8, nové řady Apple Watch Pro a možná ještě dalších produktů. Zde je několik způsobů, jak sledovat tuto událost online na jakémkoli zařízení.

Mezi očekávané změny a vylepšení, které přijdou s řadou iPhone 14, patří nový výřez ve tvaru pilulky nahrazující současný notch, vylepšení fotoaparátu, nové velikosti, možné zvýšení ceny a další.

Spolu s oznámením události "Far out", jak Apple akci nazývá a volně to lze přeložit jako daleko venku, by mohla být elegantně skryta zmínka o produktu nabízející rozšířenou realitu.

Jak sledovat představení iPhone 14

Apple Keynote s představením iPhone 14 a Apple Watch Series 8 "Far out" je naplánována na 7. září v 19:00 našeho času. V Cupertinu budou mít zrovna 10:00.

  • Na Youtube, kde bude Apple vysílat svůj stream nebo níže v tomto videu. Můžete si nastavit i připomenutí.
  • Můžete se také dívat z webové stránky Apple Events.
  • Nalaďte se pomocí aplikace Apple TV na libovolném kompatibilním zařízení (7. září vyhledejte událost "Far out").

Očekávaná vylepšení iPhone 14

  • Výřez ve tvaru pilulky
  • Vylepšení fotoaparátu
  • Nové velikosti (iPhone 14 Max a mírně větší pro 14 Pro a Pro Max)
  • čipy A16 pro modely Pro a Pro Max, A15 pro modely bez Pro
  • Možné zvýšení ceny nových modelů Pro

iPhone 14

iOS 16 přináší spoustu nových funkcí a změn, například přizpůsobení zamykací obrazovky, hodnotné aktualizace Zpráv, Mailu a Fotek, možnost používat iPhone jako webkameru Macu a mnoho dalšího.

Vzhledem k tomu, že akce iPhone 14 je naplánována na 7. září, znamená to, že oficiální vydání iOS 16 pravděpodobně proběhne někdy mezi 8. a 16. zářím.

Apple Watch Series 8

Spolu se čtyřmi modely iPhone 14 bychom se měli dočkat oznámení Apple Watch Series 8 a Apple Watch Pro. Očekává se, že druhé jmenované hodinky budou největším upgradem s novým odolným titanovým designem a většími rozměry.

Na co se nejvíce těšíte, že na akci "Far out" uvidíte? Podělte se o své názory v komentářích!