iPhone 12 sluchátka obsahovat nebude, balení se má výrazně ztenčit

iPhone 12 sluchátka v balení obsahovat nebude. Drátová EarPods se mají z krabičky s novým iPhonem vytratit a výrazně se tak obsah změní.

V květnu analytik společnosti Apple Ming-Chi Kuo nadnesl myšlenku, že americká společnost neplánuje začlenit svá drátová sluchátka EarPods do balení s iPhonem 12, jak tomu bylo u všech předchozích modelů iPhonu.

iPhone 12 sluchátka koupíte už jen zvlášť

Nyní analytik společnosti Wedbush Dan Ives také říká, že má podobné informace. Druhou stranou mince může být, že okleštěním balení iPhonů o sluchátka se zvýší prodeje bezdrátových sluchátek AirPods.

Dan Ives také věří, že Apple prodá v roce 2020 85 milionů kusů AirPods oproti 65 milionům sluchátek v roce 2019. Kromě rozšíření produktové řady o AirPods Pro s potlačením okolního hluku v loňském roce se předpokládá, že Apple také přidá třetí typ sluchátek. Takzvaná AirPods Studio se mají ukázat na podzim letošního roku a ještě do konce letoška se budou prodávat.

Pokud jde o samotný iPhone 12, analytická firma nadále očekává sestavu čtyř modelů se směsí modelů s 4G a 5G připojením. Nedávno se ale objevily různé zprávy o tom, že všechny modely iPhonu 12 podporují 5G připojení a konkrétněji v jakých pásmech a frekvencích.

Dobrou zprávou od společnosti Wedbush je, že se domnívá, že byla vyřešena porucha dodavatelského řetězce vyvolaná pandemií a Apple je na cestě k relativně normální produkci iPhonu 12.

Zdroj: 9to5mac.com