Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

iPhone 12 Navy Blue bude barevnou novinkou nových Apple telefonů. Jak má vypadat?

iPhone 12 Navy Blue má být novou barevnou verzí Apple telefonů. YouTube kanál EverythingApplePro sdílel podrobné informace a ukazuje, jak by taková barva na telefonu vypadala.

Alespoň jeden model iPhone 12 přijde v novém provedení Navy Blue, podle autorů XDA Developers a leakera Maxe Weinbacha, kteří sdíleli své informace s YouTube kanálem EverythingApplePro.

iPhone 12 Navy Blue bude modrý

Weinbach věří, že Navy Blue by mohla nahradit Midnight Green, barvu dostupnou pro modely iPhone 11 Pro. V souladu s tím vytvořil EverythingApplePro maketu toho, jak by mohl vypadat iPhone 12 Pro v Navy Blue.

Weinbach v minulosti přesně odhalil novou barvu iPhonu. V květnu 2019 prostřednictvím svého Twitter účtu PineLeaks řekl, že nástupce iPhonu XR přijde v nové světle zelené barvě. Řekl však, že zelená varianta nahradí žlutou a iPhone 11 je k dispozici v zelené i žluté.

Weinbach také přesně předpověděl, že ukazatel hlasitosti se stane v iOS 13 méně rušivým. Také ale sdílel několik informací souvisejících s Applem, které nedopadly, včetně iPadu a nové aplikace Kalkulačka v iOS 13 a spuštění HomePodu v Rakousku a Itálii do roku 2019.

Weinbach má zavedenější výsledky s povídkami o Androidu, naposledy včetně údajných úniků Samsungu Galaxy S20.

Společnost Apple plánuje v roce 2020 uvést na trh pět nových modelů iPhone, včetně iPhonu 9 s 4,7palcovým displejem na jaře a vyšší řadou, která bude čítat OLED iPhony s úhlopříčkami 5,4; 6,1 a 6,7 palců. Ty přijdou na podzim.

Zdroj: Macrumors