iPhone 12 Navy Blue bude barevnou novinkou nových Apple telefonů. Jak má vypadat?

iPhone 12 Navy Blue má být novou barevnou verzí Apple telefonů. YouTube kanál EverythingApplePro sdílel podrobné informace a ukazuje, jak by taková barva na telefonu vypadala.

Alespoň jeden model iPhone 12 přijde v novém provedení Navy Blue, podle autorů XDA Developers a leakera Maxe Weinbacha, kteří sdíleli své informace s YouTube kanálem EverythingApplePro.

iPhone 12 Navy Blue bude modrý

Weinbach věří, že Navy Blue by mohla nahradit Midnight Green, barvu dostupnou pro modely iPhone 11 Pro. V souladu s tím vytvořil EverythingApplePro maketu toho, jak by mohl vypadat iPhone 12 Pro v Navy Blue.

Weinbach v minulosti přesně odhalil novou barvu iPhonu. V květnu 2019 prostřednictvím svého Twitter účtu PineLeaks řekl, že nástupce iPhonu XR přijde v nové světle zelené barvě. Řekl však, že zelená varianta nahradí žlutou a iPhone 11 je k dispozici v zelené i žluté.

Weinbach také přesně předpověděl, že ukazatel hlasitosti se stane v iOS 13 méně rušivým. Také ale sdílel několik informací souvisejících s Applem, které nedopadly, včetně iPadu a nové aplikace Kalkulačka v iOS 13 a spuštění HomePodu v Rakousku a Itálii do roku 2019.

Weinbach má zavedenější výsledky s povídkami o Androidu, naposledy včetně údajných úniků Samsungu Galaxy S20.

Společnost Apple plánuje v roce 2020 uvést na trh pět nových modelů iPhone, včetně iPhonu 9 s 4,7palcovým displejem na jaře a vyšší řadou, která bude čítat OLED iPhony s úhlopříčkami 5,4; 6,1 a 6,7 palců. Ty přijdou na podzim.

Zdroj: Macrumors