Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

iPad Pro M1 přichází pro jednoho šťastlivce o několik dní dříve

iPad Pro M1 přichází prvním zákazníkům oficiálně až 21. května. Už teď si ho ale může užívat jeden šťastlivec. 12,9palcový iPad Pro mu dorazil o mnoho dní dříve.

Dny před očekávaným spuštěním a zdánlivě před zrušením oficiálních embarg na kontrolu se jeden šťastný zákazník dočkal zcela nového 12,9palcového M1 iPadu Pro.

iPad Pro M1 přichází až za týden

Jeden zákazník již obdržel svůj 12,9palcový ‌iPad Pro‌ prostřednictvím prodejce Nebraska Furniture Mart. Uživatel říká, že zadal objednávku, když předobjednávky začaly fungovat, a že maloobchodní řetězec ho informoval, že iPad je připraven k vyzvednutí, přestože ještě nebyl oficiálně spuštěn od společnosti Apple. Apple uvádí, že nové iMacy a iPady Pro s M1 budou k dispozici od druhé poloviny května, pravděpodobně 21. května.

Oficiální recenze iPadu Pro‌ s čipem M1 teprve musí být zveřejněny, přičemž mnoho z nich požádá zákazníka o první dojmy a myšlenky. Zákazník říká, že nový mini-LED Liquid Retina XDR displej je působivý hlubokou černou a barvami, které rozhodně odpovídají Apple kvalitě.

Rychlý jako vítr

Vedle obrázků a videí nového ‌iPadu Pro‌ byla zveřejněna také srovnávací skóre Antutu, která ukazují, že nový ‌iPad Pro‌ funguje výrazně rychleji než loňský model. Výsledky Geekbench zveřejněné na začátku tohoto týdne také zjistily, že nový ‌iPad‌ je o 50 % rychlejší než předchozí generace.

Někteří zákazníci, kteří 30. dubna zadali předobjednávky pro nový ‌iPad Pro‌, si začínají všímat, že se jejich stav objednávky se mění spíše na „Odeslání“ než na „Příprava na odeslání“. Nový ‌iPad Pro‌ se ukázal jako brzký úspěch, odhadované termíny dodání již sklouzávaly do poloviny července.

Zdroj: Macrumors.com