Hra o trůny online na iPhonu a Apple TV už během května

Hra o trůny online běží na HBO, to se má dostat do aktualizované aplikace TV, kterou Apple poskytne během května v systémech iOS a tvOS.

Snad nejpopulárnější seriál současnosti, Hra o trůny, je součástí nabídky HBO. To buď máte přihlášeno přes poskytovatele televizních služeb, nebo odebíráte pomocí chytrých zařízení. Druhá možnost nyní bude rozšířena a Apple integruje HBO do aplikace TV.

Hra o trůny online jen na HBO

Nedávno se konala Apple Keynote, na které kalifornská společnost mimo jiné ukázala aktualizovanou verzi aplikace TV. Ta sdružuje streamovací služby jako právě HBO nebo také Showtime, Mubi a další. Výhodou je, že všechny služby máte k dispozici přes jedinou aplikaci a nemusíte se neustále přepínat. Aplikace TV bude fungovat na iOS zařízeních jako iPhone, iPad nebo Apple iPod touch a na tvOS, na systému, který využívá Apple TV. Třetí možností může být integrace do chytrých televizí třetích stran výrobců Samsung, LG, Sony a Vizio. U nich Apple oznámil podporu technologie AirPlay 2.

HBO

Poslední beta systémů iOS 12.3 a tvOS 12.3 už HBO dovoluje přidat. Je součástí funkce Channels. Určitě se tedy v ostré verzi systémů, která přijde během května, HBO dočkáme. Zatím ale není jasné, jestli se to bude týkat i českého trhu.

Pokud se nedočkáme hned, lze předpokládat, že časem k nám služby postupně přijdou. Apple hodlá služby globálně rozšiřovat a tím, jak dokázal zahltit trh iPhony, iPady nebo Apple Watch, teď k nim nabízí předplacené služby. Logicky se také domlouvá s dalšími poskytovateli, kteří nabídnou další spoustu obsahu.

Zdroj: Macrumors.com