Fitness náramek pro děti zlepší kondici a naučí zdravým návykům

Fitness náramek pro děti je zajímavou možností, jak sledovat aktivitu dítěte a naučit ho zdravým návykům. Nemusí být ani drahý a za pár set korun si přijdete na své.

Apple Watch nebo Samsung Galaxy Watch už slovo „hodinky“ obsahují v názvu. Jedná se o chytrá zařízení, která si můžete rozšiřovat dalšími a dalšími aplikacemi. To fitness náramky obvykle neumožňují. Co se ale ostatních funkcí týče, hodně s možnostmi chytrých hodinek drží krok a navíc jsou o poznání levnější.

Fitness náramek pro děti za pár set korun

Portfolio fitness náramků je opravdu široké a vyjmenovávat všechny by nemělo smysl. Proto zde vypíchneme jen tři. Pro nenáročné použití a omezený rozpočet můžete do světa „nositelností“ se svou ratolestí proniknout už za 399 Kč. Právě tolik totiž stojí Bluetooth fitness náramek společnosti 115plus nebo M4. Oba modely jsou dostupné v mnoha barevných variantách, funkce ale očekávejte spíše jen ty základní.

Jiné už to je v případě společnosti Xiaomi. Její Mi Band 3 nabízí dotykový 0.78“ OLED displej, který vám zobrazí i obsah notifikací. Můžete si tak přečíst pár řádků zprávy z messengeru, e-mailu, nebo SMSky. Kromě toho zobrazuje i předpověď počasí na dva dny dopředu. Pro sportovce jsou také přítomny užitečné stopky. Pokud někde zapomenete svůj telefon, nově můžete přes Mi Band telefon i prozvonit a snáze ho tak najít. Xiaomi Mi Band 3 vás vyjde na 849 Kč.

Velkou novinkou Mi Bandu třetí generace je možnost kontinuálního měření srdečního tepu. Pro spárování Mi Bandu 3 s telefonem nicméně budete potřebovat aplikaci Mi Fit. V aplikaci můžete detailně sledovat všechny statistiky, které náramek za daný den nasbíral, nebo se podívat i na historii ostatních dní. Náramek vám může také ukázat, kdo vám právě volá, píše SMSku nebo e-mail.

Sportovní aktivity se v náramku přepočítávají na kroky, náramek rovněž zobrazuje ušlou vzdálenost a spálené kalorie a nechybí mu monitoring spánku. Navíc dostal certifikaci voděodolnosti IP68, což v praxi znamená, že mu nějaká ta voda rozhodně neuškodí. K dispozici je už také nástupce v podobě modelu Xiaomi Mi Band 4. Ten stojí 1 090 Kč a společnost jej opět vylepšila po všech stránkách.