Držák na mobil na kolo využijete i na motorce nebo koloběžce

Držák na mobil na kolo je šikovným příslušenstvím pro připevnění telefonu na řídítka. Nejen v autě si tak můžete užívat stále připravený displej mobilu.

Držáků pro mobilní telefonu je na trhu velká spousta. Jeden vám pomůže v autě, další doma, třetí v kanceláří. Stále méně známou záležitostí jsou ale držáky na kolo nebo motorky. Přitom jako dopravní prostředky jsou právě tato jednostopá vozidla stále rozšířenějším způsobem transportu.

Držák na mobil na kolo v univerzální verzi

Často jezdíte na kole, do práce na koloběžce a o víkendech proženete motorku? Ať už využíváte alespoň jeden z popsaných způsobů, může se vám hodit držák pro připevnění na řídítka. Ten bezpečně udrží mobilní telefon při jízdě a vy budete mít displej stále na očích. Pro použití navigace nebo kontrole zpráv a hovorů je to ideální záležitost. A v neposlední řadě ho jistě použijete i jako handsfree řešení, protože brát telefon za jízdy do ruky není bezpečné.

Držák na kolo od společnosti pPigen je univerzálním řešením pro uchycení telefonů. Pojme zařízení s úhlopříčkou až 5,6 palců a telefon upevňujete pomocí gumových spon. Je tak pevně fixován na několika místech.

Držák na motorku a kolo HOCO CA58 využívá trochu jiný způsob uchycení a na všech rozích se telefon uchytí do kleští. Silikonové plochy přitom zajišťují, že se zařízení nepoškrábe a jde vložit telefon s úhlopříčkou až 6,5 palců. I ten největší nabízený iPhone se tak do držáku vejde.

➡️ Držáky na kolo