Chytrý obal na mobil dokáže telefon ochránit a zároveň i nabít

Chytrý obal na mobil vám nebude sloužit jen k ochraně drahého telefonu. Kromě zajímavého designu můžete totiž získat i funkci powerbanky, takže budete mít vždy dostatek energie.

Krytů a pouzder na mobilní telefony je velké množství a každý vybírá ten svůj hlavně podle vzhledu. To, že bude na telefonu dokonale sedět už je samozřejmost. Možná ale začnete řešit i další přidané funkce, které se mohou v pouzdru objevit. Největší pomocí pro samotný telefon je poskytnutí dostatku energie. A právě toto dokáží nabíjecí kryty na iPhone a další telefony.

Chytrý obal na mobil chytře udržuje dostatek energie

Nabitá baterie je v dnešní době základ a není nic horšího, než když vyrazíte z domova bez dostatečně nabitého telefonu. U starších mobilů se výdrž může v případě aktivního použití pohybovat i jen kolem pár hodin, takže dodatečná zásoba „šťávy“ se rozhodně vždy hodí. Apple Smart Battery Case je originálně řešené pouzdro přímo od Applu. Dokáže po nasazení dodávat energii telefonu a v případě vybití baterie ho nemusíte sundavat. Můžete ho nabít i když je nasazené na telefonu a to i bezdrátově.

Kdo nechce utrácet tisíce za originální příslušenství, může zkusit jiné výrobce. Například Tech-Protect nabízí několikanásobně levnější řešení a za necelých tisíc korun dostanete kryt, který poskytne kolem 4000 mAh pro nabíjení. Výdrž telefonu se ta zvýší zhruba trojnásobně. Místo 5 hodin, se dostanete na výdrž i 15 hodin.

Chytrost celého řešení tkví právě v tom, že vás kryt nenechá ve štychu a dokáže výrazně navýšit výdrž zařízení. Za nás se jedná o jedno z nejlepších příslušenství, protože řeší velmi palčivou otázku současných smartphonů.