Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Bugatti příslušenství nabídne luxusní kryty. Značka nevyrábí jenom auta

Bugatti je francouzská automobilka proslulá rychlými a luxusními auty. Kromě automobilového průmyslu se ale zabývá také výrobou luxusních doplňků pro chytrá zařízení.

Málokomu se nelíbí Bugatti Veyron, případně novější Chiron. Jedná se o jedny z nejrychlejších aut na světě a cena tomu naprosto odpovídá. Každý si ale může dovolit doplňky pro mobilní telefon nebo sluchátka. Jsou kožené, velmi kvalitně zpracované a vybírat můžete už i pro nejnovější iPhony 12.

Bugatti kožené kryty

Kožené kryty na mobil jsou stále velmi žádané a není se čemu divit. Kůže dlouho vydrží a časem získává patinu, která přidává krytu na originalitě. Značka má hned několik typů pouzder a můžete volit mezi ochrannou obou stran zařízení nebo jen zad.

Knížkové pouzdro Bugatti Zurigo je právě tím typem, který chrání záda i displej. Tak jako knížka se otevře a díky magnetu zase rychle zavře. K dispozici je v černé a hnědé barvě. Je příjemné, že i v zavřeném stavu lze tak s telefonem volat a do přední části umístíte drobnou hotovost nebo platební karty.

Druhou volbou je pak kožený kryt Bugatti Porto, který chrání zadní stranu telefonu. Je to minimalistické řešení, které ale částečně chrání i displej a systém fotoaparátů, protože trochu přečnívá přes jejich hranu.

Když už tedy kožený kryt na iPhone, tak s Bugatti rozhodně nešlápnete vedle. Styl a elegance krytu bude Apple telefonu slušet a budete si užívat i dlouhou životnost takového řešení.

Kožený kryt na AirPods

Kromě krytů na telefony ale Bugatti vyrábí také kryty na pouzdra sluchátek AirPods. Svá AirPods Pro tak uchováte v originálním koženém pouzdru, které má na sobě i karabinu. Vypadá jinak než ostatní, takže originalita přímo srší i z tohoto příslušenství.