Apple Watch Series 7 velikost naroste a Apple k nim uvede nové ciferníky

Apple Watch Series 7 velikost naroste u obou variant hodinek o 1 mm. Zároveň se dostane i na nové ciferníky, které větší displeje lépe využijí.

Spolu s nárůstem velikosti pro nadcházející Apple Watch Series 7, o kterých se říká, že se budou nabízet ve větší velikosti 41 mm a 45 mm, plánuje Apple uvést nové ciferníky, které využívají výhody větších displejů.

Apple Watch Series 7 velikost se navýší

V nejnovější publikaci svého zpravodaje Power On Mark Gurman ze serveru Bloomberg uvádí, že ploché hrany pomohou zvětšit displeje hodinek. Velikosti pouzder se tak navýší z 40 na 41 mm a z 44 na 45 mm. Gurman říká, že Apple plánuje, aby se větší obrazovka stala realitou tím, že ji spojí s novými ciferníky Apple Watch, které využívají větší displeje.

Letošní hodinky budou k dispozici ve velikostech 41 milimetrů a 45 milimetrů, oproti 40 a 44 milimetrům. Bylo mi řečeno, že Apple spojí několik nových ciferníků, aby využil výhody větší obrazovky, včetně aktualizovaného modulárního ciferníku Infograph. Bude to již podruhé v historii Apple Watch, kdy společnost po roce 2017 a sérii Apple Watch 4 zvětšila velikost displeje.

Nové ciferníky Apple Watch budou exkluzivní pro řadu 7 a pravděpodobně nebudou k dispozici prostřednictvím aktualizace softwaru pro starší modely.

Kromě kosmetických změn se očekává, že hodinky Apple Watch Series 7 budou mít lepší výkon a výdrž baterie. Očekává se, že hodinky Apple Watch Series 7 budou představeny na plně digitální akci Applu v září společně s iPhonem 13.

Zdroj: Macrumors