Angry Birds Reloaded se objevují ve službě Apple Arcade. Čekají se ale i další

Angry Birds Reloaded navazuje na původní legendární hru Angry Birds. V jednu dobu jí hrál úplně každý. Aktualizovaný titul naleznete skrz službu Apple Arcade.

Apple v dubnu začal do svého katalogu Apple Arcade přidávat klasické hry a dnes společnost Apple oznámila tři nové hry, které přicházejí v blízké budoucnosti: Angry Birds Reloaded, Doodle God Universe a Alto's Odyssey: The Lost City.

Angry Birds Reloaded navazuje na legendu

Společnost Apple dnes oznámila nové hry na Twitteru a zájemci o jejich hraní při spuštění na Apple Arcade‌ se mohou zaregistrovat a dostávat oznámení. Tyto tři hry budou k dispozici pro iPhone, iPad, Mac a Apple TV.

Angry Birds Reloaded navazuje na původní hru Angry Birds a představuje nové postavy z filmového vesmíru Angry Birds, nový herní režim, nové power upy a všechny nové úrovně.

Alto's Odyssey: The Lost City je nekonečný běžec zasazený do pouště, kde je cílem plout přes duny, kaňony a chrámy a odhalit tajemství ztraceného města. Tato hra nabízí jednoduché ovládání klepnutím, které se snadno naučí, ale těžko zvládne, a hráči mají za úkol sestavovat komba a plnit cíle.

V Doodle God Universe začínají hráči na prázdné planetě se čtyřmi prvky a cílem je tyto různé prvky kombinovat a vytvořit stovky nových prvků, aby planeta prosperovala a rostla.

O tom, kdy budou tyto nové hry spuštěny, zatím nepadlo ani slovo, ale stejně jako u všech titulů Apple Arcade‌ budou k dispozici předplatitelům služby‌ bez dalších nákupů nebo poplatků v aplikaci. Cena za službu Apple Arcade je 139 Kč měsíčně.

Mezi další klasické hry, které jsou nyní k dispozici na ‌Apple Arcade‌, patří Fruit Ninja, Monument Valley, Threes, Mini Metro, The Oregon Trail, Cut the Rope a další.

Zdroj: Macrumors.com