AirPods Max unboxing videa se začínají objevovat na YouTube

AirPods Max unboxing videa jsou už na internetu. Můžete se tak podívat, jak v reálu nová Apple sluchátka vypadají a zda se vyplatí je koupit i přes jejich vyšší cenu.

Začátkem tohoto týdne společnost Apple představila nová bezdrátová sluchátka do uší s názvem AirPods Max a první dojmy a unboxing videa se nyní objevují na různých mediálních výstupech a kanálech YouTube. Cena AirPods Max je 16 490 Kč.

AirPods Max unboxing v několika provedeních

Sluchátka AirPods Max jsou vybavena 40 mm dynamickými měniči navrženými společností Apple, o kterých se říká, že poskytují bohaté, hluboké basy, přesné střední rozsahy a ostré a čisté vysokofrekvenční zvuky. Každý ušní kryt je vybaven čipem H1 pro výpočetní zvuk, aby poskytoval nejvyšší možnou kvalitu poslechu, uvádí Apple.

Apple říká, že AirPods Max jsou obdařena prodyšnou pletenou síťovinou“ která se rozprostírá přes náhlavní most a rozkládá váhu, aby se snížil tlak na hlavě, ale mohou to být více marketingové řeči než cokoli jiného, protože jeden z redaktorů serveru The Verge říká, že jsou pocitově velmi odlišná od Sony WH-1000XM2.

Nabíjení moc rychlé není

Redaktor dále říká, že nabíjení AirPods Max na plnou 20hodinovou výdrž baterie pomocí malé 5W nabíječky Apple trvá dvě hodiny bez možnosti rychlého nabíjení, i když používáte kabel Lightning na USB-C. To znamená, že pokud zapomenete nabíjet AirPods Max přes noc, pětiminutové nabíjení poskytuje dostatek šťávy na 1,5 hodiny poslechu.

David Carnoy z CNET věří, že AirPods Max zvyšují laťku úrovně potlačení šumu, čímž předstihnou jak Sony WH-1000XM4, tak Bose 700, dvoje z nejpopulárnějších modelů sluchátek do uší na trhu.

AirPods Max se dodávají s přenosným pouzdrem nazvaným Smart Case, které podle Apple uvádí sluchátka do stavu velmi nízké spotřeby, aby šetřily baterii, když se nepoužívají. Kryt se již stal terčem vtipu na sociálních médiích a mnoho dosud sdílených prvních dojmů se shoduje, že pouzdro vypadá dost zvláštně.

Zdroj: Macrumors