AirPods 3 dostanou design AirPods Pro a možná také některé funkce

AirPods 3 budou další generací populárních bezdrátových Apple sluchátek. Leaker známý jako DuanRui sdílel obrázky z čínského webu, které mají ukazovat AirPods 3. generace.

Podle přeloženého textu, který doprovázel obrázky, je na nich údajně zobrazena vrchní část nabíjecí krabičky. Samotné sluchátko se zdá být ve srovnání s první a druhou generací AirPods‌ zcela přepracované a má větší kulatý tvar.

AirPods 3 se budou blížit AirPods Pro

AirPods‌ třetí generace jsou popsány jako zmenšená verze AirPods Pro. Navíc vnitřní struktura náhlavní soupravy a nabíjecího boxu je v podstatě stejná. Vykreslení těchto dvou sluchátek ukazuje, že si jasně vzala designová vodítka od AirPods Pro‌, s kratšími stopkami a větší částí do uší, ale bez odnímatelných koncovek do uší ‌AirPods Pro‌.

AirPods‌ třetí generace také očividně získá ovládání citlivé na tlak od AirPods Pro‌. Bez špiček do uší je nepravděpodobné, že by mohli dosáhnout aktivního potlačení šumu, což by mohlo sloužit k rozlišení obou modelů.

O AirPods‌ 3 se již nějakou dobu hovoří. Ve zprávě se uvádí, že AirPods Pro Lite, o nichž se na začátku letošního roku mluvilo, byly ve skutečnosti AirPods třetí generace. Nedávná zpráva agentury Bloomberg předpokládala, že třetí generace ‌AirPods‌ dorazí příští rok s designem podobným ‌‌AirPods Pro‌‌, ale bez špičkových funkcí, jako je aktivní potlačení šumu.

Analytik dodavatelského řetězce Ming-Chi Kuo rovněž uvedl, že AirPods‌ 3 budou vypuštěny v první polovině roku 2021 s designem a kompaktním systémem podobným jako ‌AirPods Pro‌. Výrobci komponentů se také údajně připravují na uvedení do roku 2021.

Ačkoli legitimita těchto obrazů ještě není známa, podobnost údajných obrazů s řadou úniků ze spolehlivých zdrojů je zarážející. Šance na to, že budou obrázky skutečné, může také zvýšit skutečnost, že je sdílela společnost DuanRui, která přesně odhalila správné názvy modelů iPhone 12 a příručku iPad Air 4, která odhaluje jeho nový design.

Zdroj: Macrumors.com