Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

AirPods 3 se objevují na uniklých renderech. Podobají se AirPods Pro

AirPods 3 by se měla objevit už tento rok. Nová Apple sluchátka mají vycházet z vyšší řady AirPods Pro. Podívejte se na uniklé rendery a na možnou podobu.

Nová sada renderů ukazuje, jak by měla vypadat nová Apple sluchátka. AirPods 3. generace by mohla být uvedena už velmi brzy a pokud se tento design potvrdí, v podobnosti s AirPods Pro si nezadají.

AirPods 3 odhalil dodavatel

Server Gizmochina zveřejnil uniklé rendery, které prý pocházejí od dodavatele Applu. Obrázky zobrazují AirPods s kratší stopkou a jinak řešeným nabíjecím pouzdrem. Nápadně tak připomínají vyšší model AirPods Pro. Obrázky tak odpovídají zprávám agentury Bloomberg, která uvádí, že design nových AirPods se inspiruje právě v AirPods Pro. Mají ale chybět některé funkce, jako například potlačení okolního zvuku.

AirPods 3

Rendery je nutné ale brát s rezervou. Snímky sice sdílel twitterový účet @Duanrui1205, který v minulosti přesně předpověděl některé informace, ale jistotu nikdy nemáme. Už v minulosti se ale podobné fotky objevily a navrch tvrdily, že sluchátka budou mít také vyměnitelné gumové koncovky.

AirPods po boku AirTags

Tento týden oznámil velmi úspěšný leaker Kang, že Apple plánuje uspořádat svou dlouho očekávanou jarní akci 23. března. Očekává se, že bude představen AirTag, nové modely iPadů a případně aktualizovaná třetí generace AirPods. 

AirPods 3

Apple také pracuje na druhé generaci AirPods Pro, o kterých se říká, že budou kompaktnější, protože eliminují stopku a budou využívat podobný design sluchátek jako Samsung Galaxy a Google Buds.

Zdroj: Macrumors