Samsung Galaxy S21+ v porovnání s iPhone 12 Pro na videu

Samsung Galaxy S21+ je očekávaný telefon korejské značky. Zatím na trhu není, ale už teď je k dispozici video, které ho porovnává s vrcholným iPhonem 12 Pro.

Řada smartphonů Samsung Galaxy S21 má být vydána v roce 2021 a nové video sdílené na YouTube porovnává údajný prototyp Samsung Galaxy S21 + s iPhone 12 Pro.

Samsung Galaxy S21+ jako špičkový model

Zadní část iPhonu 12 Pro je vybavena precizně frézovaným matným sklem, zatímco zadní strana údajného Galaxy S21+ se zdá být vyrobena z plastového materiálu. Kromě toho se zdá, že tři různé fotoaparáty Galaxy S21+ jsou uspořádány svisle, zatímco fotoaparáty iPhone 12 Pro jsou uspořádány do pole trojúhelníkového tvaru. Samotné jednotlivé fotoaparáty vypadají v obou smartphonech přibližně stejně velké.

Zdá se, že na přední straně Galaxy S21+ se rámečky zmenšily. Podobně jako u aktuální řady Galaxy S20 se zdá, že smartphone udržuje aktuální selfie kameru děrovanou na střed v horní části displeje.

iPhone 12 Pro versus údajný Samsung Galaxy S21 Plus

Dalším rozdílem mezi těmito dvěma smartphony budou jejich výkonnostní čipy, protože Apple vybavil nejnovější modely iPhone 12 vlastním čipem A14 Bionic. Podle společnosti PhoneArena Samsung tvrdí, že ve svých nových smartphonech použije čipy Snapdragon 888 a Exynos 2100 od Qualcommu.

Když se poprvé oznámilo, že řada iPhone 12 a další modely iPhonů se nebudou dodávat s napájecím adaptérem a sluchátky, Samsung se vysmíval společnosti Apple na svých sociálních kanálech poukazem na to, že smartphony Samsung Galaxy se nadále dodávají s napájecím adaptérem. Nedávné zprávy však uvádějí, že Samsung může ze svých smartphonů také odstranit napájecí adaptér a sluchátka, počínaje řadou Galaxy S21.

Zdroj: Macrumors