Pouzdro na mobil Samsung A40 seženete v mnoha barvách a za přijatelné peníze

Sháníte-li pouzdro na mobil Samsung A40, máte na výběr z mnoha barevných variant. Pokaždé ale za přívětivou cenu. Přesvědčte se sami.

Samsung Galaxy A40 je mobilní telefon s 5,9palcovou úhlopříčkou displeje, který je technologie AMOLED a s rozlišením 2340 × 1080. Jeho srdcem je 8jádrový procesor Samsung Exynos 7904, který je doplněn 8GB operační pamětí RAM. Interní paměť je pak 64GB, tu si ale můžete rozšířit paměťovými kartami a to až do velikosti 512 GB.

Hlavní fotoaparát nabídne rozlišení 16Mpx s citlivostí f/1,7, doplněn je ještě o ultraširokoúhlý 5Mpx fotoaparát s f2/2. Ten pro pořizování selfie je pak 24Mpx. Tomuto smartphonu nechybí geolokační funkce za pomoci GPS nebo Glonass a možnost bezkontaktně platit za využití NFC, zabezpečení je zde totiž prováděno pomocí otisku vašeho prstu.

Přítomno je LTE, USB-C, nechybí dokonce ani 3,5mm jack konektor pro připojení klasických drátových sluchátek. Baterie má kapacitu 3100mAh a poskytuje rychlé 15W nabíjení. Cena telefonu přitom startuje již na pěti tisících korunách, proto je také tolik oblíbený. Pokud jej vlastníte, nebo si jej teprve plánujete pořídit, je na místě jej také patřičně chránit proti poškození.

Pouzdro na mobil Samsung A40 ochrání i jeho skleněná záda

Nabízí totiž elegantní vzhled, který perfektně doplní váš styl. Díky ergonomických křivkám a zadní částí z 3D skla se sice ovládá velice pohodlně, může ale také trpět na poškození. Sklo, i když jakkoli tvrzené, je přece jen sklo. Společnost Mercury vám pro něho nabídne transparentní kryt, který nijak nenarušuje perfektní vzhled a dokáže patřičně ochránit. Jeho cena je navíc jen 199 Kč. Chcete-li ale něco barevnějšího, stejná společnost má v portfoliu i mátovou, růžovou nebo jen černou variantu krytu. Takový vás vyjde na 249 Kč.

Chcete-li však něco sofistikovanějšího, je zde řešení společnosti DuxDucis. Ta nabízí kryty v tzv. folio vzhledu. Kryjí tak i čelní stranu zařízení, tedy displej, jehož poškození bývá na telefonu nejběžnější. Kryty společnosti seženete ve zlaté, růžové, modré i černé barevné variantě. Cena je parádních 299 Kč a toto pouzdro navíc využijete i jako stojánek svého zařízení.