Obal na AirPods 3 dá sluchátkům váš originální styl a navíc je ochrání

Obal na AirPods 3 za pár set korun skvěle ochrání nabíjecí krabičku sluchátek a může jí dát i zajímavý vzhled. Chraňte si sluchátka přes poškozením a nákladnou opravou.

Apple nedávno uvedl svá nová sluchátka AirPods 3. Pokračují v trendu bezdrátových Apple sluchátek a kombinují vzhled AirPods Pro s funkcemi AirPods 2. Nově podporují MagSafe nabíjení a i proto by měla být nabíjecí krabička dobře chráněná.

Obal na AirPods 3 dodá odolnost

AirPods case je z hodně tvrdého plastu, takže snese opravdu hodně. Na druhou stranu je bílý, takže na něm bude veškerá špína vidět a hlubší škrábance mu prostě slušet nebudou. Určitě tak uvažujte o nějakém obalu na AirPods.

Kromě designu se ale dají sehnat i pouzdra na AirPods 3, která nabízejí další funkce. Na obalu může být karabina, což se hodí pro připevnění na zavazadlo nebo k poutku na kalhotách. Všechna pouzdra také dovolují sluchátka bezdrátově nabíjet, protože jsou tenká a projde skrz pouzdro elektromagnetická indukce.

Sluchátka AirPods 3 jsou voděodolná

Jedna z věcí, kterou si uživatelé hodně přáli, byla vodotěsnost, nebo aspoň voděodolnost nové generace AirPods. U voděodolnosti se nemusíte bát krátkodobého pobytu ve vodě, u vodotěsnosti pak můžete se sluchátky i plavat. První parametr nová sluchátka splňují a skutečně jsou odolná proti potu a vodě. Apple ale nedoporučuje s nimi dělat vodní sporty ani se potápět. Také není dobré mokrá sluchátka v krabičce nabíjet.

I proto je vhodné využívat pouzdro, které krabičku více ochrání. Pokud nenaleznete přímo vodotěsný kryt, tak postačí alespoň nějaký. Klidně silikonový obal na AirPods 3 od Karla Lagerfelda.