Jak zrušit hovor na iPhone, aniž by o tom druhá strana věděla

Pokud chcete ukončit hovor na svém iPhonu, aniž byste se zdáli nezdvořilí, tento šikovný malý trik je pro vás. Pokračujte ve čtení a zjistěte, jak předstírat zrušený hovor.

Kdykoli zavěsíte hovor na ‌iPhonu‌, osoba na druhém konci uvidí na svém telefonu zprávu „Hovor ukončen“. To znamená, že jste hovor ukončili úmyslně, protože pokud by hovor skončil kvůli špatnému pokrytí mobilní sítě, zpráva, kterou by si dotyčný přečetl, by byla „Hovor selhal“, což zní mnohem méně záměrně.

Zrušte hovor, aby druhá strana neměla podezření

Co když chcete ukončit hovor, aniž by to vypadalo, že jste náhle zavěsili? Ve skutečnosti to můžete udělat na ‌iPhonu‌ pomocí režimu Letadlo. Když je během hovoru aktivován režim Letadlo, hovor okamžitě skončí a osobě na druhém konci se zobrazí „Hovor selhal“, jako by konverzace skončila bez vaší vlastní viny. Je pravda, že je to záludné, ale funguje to.

Nejrychlejší způsob, jak zapnout režim Letadlo, je přes Ovládací centrum. Přejeďte prstem dolů diagonálně z pravého horního rohu obrazovky (pokud má váš ‌iPhone‌ tlačítko Domů, přejeďte prstem nahoru ze spodní části obrazovky). Poté klepněte na tlačítko, které vypadá jako letadlo, aby se zbarvilo oranžově a zelené tlačítko vedle něj zešedlo. Název mobilního operátora v levém horním rohu bude také nahrazen symbolem letadla.

iPhone režim Letadlo

To by mělo okamžitě ukončit hovor a vše, co osoba na druhém konci uvidí, je, že hovor se nezdařil. Pokud se zdá, že stále telefonujete, je pravděpodobné, že máte povoleno volání přes Wi-Fi, v takovém případě stačí klepnout na modré tlačítko Wi-Fi v Ovládacím centru pro ukončení volání přes Wi-Fi.