iPhone 9 pouzdro už je na světě a lze podle něj odhadnout, jak bude telefon vypadat

iPhone 9 pouzdro je v předstihu venku a tak, jako s každým novým modelem iPhonu, i v tomto případě se výrobci příslušenství musí na příchod novinky připravit. Co nám prozrazuje?

Říká se, že Apple pracuje na levném iPhonu, který by mohl být spuštěn v příštích několika měsících, a jako u každého nového bezprostředního spuštění ‌iPhone‌, výrobci pouzder již bojují o to, aby byli kryty připraveny na nová zařízení.

iPhone 9 pouzdro bude identické jako u iPhonu 8?

Výrobci pouzder často předpřipravují pouzdra pro nové telefony v dostatečném předstihu před spuštěním zařízení. Často jsou tyto informace dostatečně přesné, aby se předem dala odhadnout podoba telefonu.

S novým levným ‌iPhonem, o kterém se říká, že je identický s 4,7palcovým ‌iPhonem 8, není pro tvůrce krytů příliš složité tuto informaci využít a už teď nabízet pouzdra na do teď nevydaný telefon.

Společnost Totallee například již zahájila předobjednávky pro kryt na iPhone SE 2 a weby jako Alibaba a Amazon mají podobné nabídky. Můžeme také očekávat, že předprodeje krytů pro nízkonákladový iPhone‌ se zvednou k datu zahájení prodeje telefonu.

Totallee a další výrobci krytů nemají konkrétní informace o novém telefonu ‌přímo od společnosti Apple a tyto návrhy prvotních pouzder jsou založeny na předběžných spekulacích. Totallee říká, že kryty budou k dispozici 24. března, a to je právě datum, kdy začaly předobjednávky ‌iPhonu‌ SE v roce 2016 a slušný odhad toho, kdy by mohla být událost s uvedením potenciálně uspořádána.

Nový ‌iPhone‌ bude mít 4,7palcový displej, zadní kameru s jedním objektivem, tlustý horní a dolní rámeček a tlačítko Touch ID. Očekává se, že přijde v barvách Space Gray, stříbrné a červené a očekáváme 64 a 128GB úložné kapacity.

Zdroj: Macrumors