Apple Watch Series 4 44mm jsou stále skvělé hodinky. Co k nim pořídit?

Apple Watch Series 4 44mm jsou chytré hodinky americké společnosti, které byly nahrazeny novějším modelem. Ten toho navíc ale moc neumí.

Pokud si chcete pořizovat chytré hodinky, jistě jste se už dívali na Apple Watch. V současnosti nejsou na trhu lepší hodinky s funkcemi pro celodenní měření aktivity. Apple na podzim uvedl Apple Watch Series 5, ale moc toho nezměnil. Vyplatí se tak investovat do rok staré verze?

Apple Watch Series 4 44mm pořád koupíte

Apple už oficiálně 4. sérii svých hodinek neprodává a je nutné se podívat do jiných obchodů. Nepřijdete o žádnou výhodu, protože záruka je i v případě nákupu 2 roky a vyhnete se i někdy problémovému 2. roku, když nakupujete přímo u Applu. Cena současných Apple Watch Series 5 v 44mm verzi začíná na 12 500 Kč. Cena Apple Watch Series 4 44mm je i 10 500 Kč. Úspora tak činí 2 000 Kč.

Rozdíly mezi oběma generacemi nejsou velké. Design je stejný a výkon také. Změnila se interní kapacita, novější hodinky mají 32GB úložiště, starší 16GB. Podle vlastních zkušeností ale mohu říct, že 16 GB je dostačující.

Stále zapnutý displej je největším vylepšením nové verze. Obrazovka pořád ukazuje informace a nemusíte na ni klepat nebo otáčet zápěstím. A pak je v 5. sérii hodinek aplikace Kompas. To je vše. Každý si musí rozhodnout, zda se 2 000 Kč vyplatí ušetřit.

Co k nim dokoupit?

Hodinky Apple Watch dostanete už v základu s nabíjecím kabelem a jedním řemínkem ve dvou velikostech. Určitě se vyplatí dokoupit alespoň další řemínek k Apple Watch, abyste je mohli občas vystřídat, nebo použít k jiné příležitosti.

Nabíjecí kabel k Apple Watch je jenom kabelem a hodinky se vám budou válet po stole. Doporučujeme koupit stojánek nebo rovnou bezdrátovou nabíječku. Ta už zvládá nabíjet i telefon s hodinkami současně a nebudou vám nikde žádné kabely překážet.

➡️ Nabídka stojánků k Apple Watch