Sportovní pouzdro na mobil 6 palců pojme i jiné telefony, než jen iPhony

Potřebujete-li sportovní pouzdro na mobil 6 palců, nabízí se využít služeb armbandu. Ten je univerzální a vejdou se do něho různé modely. Podívejte se na nabídku.

Apple má v portfoliu hodně modelů jeho telefonu iPhone s několika variantami úhlopříček jejich displejů. Když společnost představila první model, disponoval ten displejem o velikosti pouhých 3,5 palců. Dnešní, stále ještě top model iPhonu v podobě označení Xs Max má však úhlopříčku displeje už 6,5 palců. Dokonce se spekuluje o tom, že jeho nástupce by měl přinést úhlopříčku ještě větší.

V českých e-shopech se i dnes můžete ještě setkat s iPhony SE, které mají 4palcovou úhlopříčku displeje (stejně jako modely 5, 5c a 5s). iPhony 6, 6s, 7 a 8 pak disponují velikostí displeje o úhlopříčce 4,7 palců. Jejich Plus varianty pak nabízejí 5,5 palců. Modely X a Xs mají úhlopříčku 5,8 palců a XR 6,1.

 

Sportovní pouzdro na mobil 6 palců a jeho varianty

Pokud sháníte sportovní pouzdro na mobil 6 palců, neznamená to, že by se do něho model Xs Max nevešel. Je tomu z toho důvodu, že v tomto případě se již jedná o telefon s bezrámečkovým displejem, jehož fyzické rozměry jsou dokonce menší než má telefon s 5,5palcovým displejem (např. iPhone 8 Plus).

Samozřejmě se v takovém případě hodí sáhnout po příslušenství, jakým je armband. Ten totiž obvykle není konstruovaný pro specifický model telefonu. Jedno pouzdro tak bez obtíží pojme velké množství různých modelů telefonů o různých jejich úhlopříčkách. Jedno z nejlevnějších je sportovní pouzdro na ruku pro iPhone 5 až 8 od společnosti Celly. Zaplatíte za něho jen 249 Kč.

Společnost Devia pak nabízí své řešení za 299 Kč. Do něho můžete vložit klidně i iPhony s přídomkem Plus. Stejné peníze zaplatíte i za armband od renomované značky Spigen. Ten pojme dokonce i zařízení, která dosahují úhlopříčky jejich displeje 6,9 palců a vyrábí se ve dvou barevných variantách.