Jak změnit vyzvánění na iPhone na původní

V iOS 17 Apple přepracoval celou nabídku vyzváněcích a textových tónů a nabídl více než 20 nových zvuků, které lze použít pro telefonní hovory, textové zprávy, budíky a další. Tady je návod, jak je vyzkoušet.

Ve srovnání se starými vyzváněcími tóny je mnoho nových vyzváněcích tónů delších a zní moderněji. Patří mezi ně Baldachýn, Cesta, Čtvrtka, Horská bouda, Konvice, Kroky, Mimořádná zpráva, Mléčná dráha, Náklon, Odlet, Paprsek, Perličky, Rozbřesk, Rozložený akord, Rozvinutí, Rtuť, Semenáček, Sup, Škádlení, Špetka, Švitoření, Údolí, Úkryt, Vyprávění. Odrážení je i nadále výchozí možností vyzvánění.

K dispozici je také více než 10 nových textových tónů, které lze použít pro příchozí textové zprávy, hlasové zprávy, upozornění na příchozí poštu, upozornění na upomínky a další pro váš Apple iPhone.

Chcete-li získat přístup k novým vyzváněcím a textovým tónům, nejprve se ujistěte, že je váš iPhone aktualizován na iOS 17 nebo novější. To provedete v Nastavení ➝ Obecné ➝ Aktualizace softwaru.

Pokud je váš iPhone celý aktualizovaný, postupujte podle následujících kroků:

Vyzvánění iPhone

Jak změnit vyzvánění na iPhone

  • Otevřete Nastavení.
  • Klepněte na položku Zvuky a haptika.
  • Klepněte na Vyzvánění nebo Zvuk SMS.
  • Klepněte na tón a poslechněte si jej. Pokud se vám líbí, je již vybrán a nemusíte dělat nic dalšího. V opačném případě znovu vyberte tón, který jste již používali.

Všimněte si, že Apple přesunul všechny předchozí vyzváněcí tóny do sekce Klasické v dolní části seznamu, takže jsou stále dostupné pro ty, kdo dávají přednost možnostem jako Blues, Hra, Plynutí času nebo Zvonkohra.

Možná si chvilku budete zvykat a nebude to pro vás moc přehledné, ale časem uznáte, že rozdělení na novou a starší sekci je velmi praktické. Ve výběru tak nemáte vyšší desítky vyzváněcích tónů a rozhodně je toto členění přehlednější. Jako vyzváněcí tón můžete použít i oblíbenou skladbu.