iPhone 16 Pro přijde v nových barvách

Chystané modely Apple iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max budou dodávány v nových "vesmírně černých" a "růžových" titanových barvách, tvrdí nové spekulace z Číny.

Podle příspěvku na Weibo, který sdílel leaker ShrimpApplePro na X (Twitter), bude modrá titanová barva, v níž jsou v současné době k dispozici modely iPhone 15 Pro, z řady iPhone 16 Pro vypuštěna ve prospěch nové růžové barvy. Mezitím "vesmírně černá", která je údajně podobná stejnojmenné barvě iPhonu 14 Pro, nahradí černou Titanium.

Zcela nové barvy iPhone 16 Pro

Spekulace také tvrdí, že barvy Natural a White Titanium se budou u modelů iPhone 16 Pro mírně lišit. Vrátí se prý barva Natural Titanium, ale bude mít spíše šedý odstín. Zatímco White Titanium bude vypadat spíše jako "stříbrná bílá" barva, která je prý také podobná stříbrné verzi iPhonu 14 Pro.

Uživatel Weibo, který je zdrojem této zvěsti, nebyl dříve společností MacRumors sledován. ShrimpApplePro však tvrdí, že účet přesně předpověděl před uvedením na trh fialovou barvu, která debutovala s iPhonem 14 Pro.

Ocel nahradil titan a Apple v něm bude pokračovat

Společnost Apple u loňské řady iPhone 15 Pro přešla u svých modelů "Pro" z nerezové oceli na titan. iPhone 15 Pro se dodává v barvách Black Titanium, White Titanium, Blue Titanium a Natural Titanium, ale Apple překvapil tím, že nenabízí zlatou variantu. Zlatá byla k dispozici přes iPhone 5S až po iPhone 8 a poté u iPhonu XS až po iPhone 14 Pro. Proto by údajná nová "růžová" barva mohla být klidně titanovou verzí odstínu podobného zlatu.

Jedná se o druhou zvěst, kterou jsme slyšeli o barevných variantách iPhonu 16 Pro. Minulý měsíc leaker známý jako "Majin Bu" tvrdil, že modely Pro budou k dispozici v barevných variantách "Desert Titanium" a "Titanium Gray", a tyto názvy naznačují, že by mohlo dojít k určitému překrytí s dnes údajně růžovou barvou a vylepšenou barvou Natural Titanium.