Udělejte si z iPhonu iPod. Tapeta dokáže hodně

Vylepšete si zamykací obrazovku iPhonu těmito zábavnými tapetami pro iPod. Chcete, aby váš iPhone vypadal jako klasický iPod? Shromáždili jsme různé tapety pro iPod, od bezplatných až po placené, kterými můžete vylepšit svou zamykací obrazovku iPhonu. Přečtěte si, co všechno najdete na tapetách z původního iPodu, iPodu mini, iPodu Classic a dalších.

Tapety, které iPhonu dodají retro estetiku iPodu, jsou tu už nějakou dobu, ale znovu se objevily v super realistické verzi od designéra Oliura (ve spolupráci se Shanem Levinem).

Níže se podíváme na tyto nové placené tapety a několik pěkných bezplatných možností.

iPod tapety pro iPhone

Balíček tapet pro iPod od Oliur

Tento iPod Wallpaper Pack obsahuje 12 vzorů "ve vysokém rozlišení" v různých barvách a některé z nich dokonce obsahují klasické samolepky.

Důraz na detail a realismus odlišuje tyto tapety od bezplatných možností, které můžete najít na webu. Navíc je zde dostatek místa pro datum a čas a widgety na zamykací obrazovce.

iPod tapety

Tento balíček tapet pro iPod můžete získat za 14 dolarů přímo od Oliur.

Bezplatné iPod tapety od CosmicOli

Pokud byste si chtěli vyzkoušet nějaké tapety pro iPod zdarma, designér CosmicOli na Redditu se podělil o několik šikovných možností. Nejsou tak realistické jako ty výše uvedené, ale mají podobný efekt. A od CosmicOliho je velmi velkorysé, že je sdílí zdarma.

Při mém testování se nejlépe osvědčily tapety Original iPod a iPod mini, protože jsem zjistil, že horní část tapet iPod Video se v systému iOS 17 zařezává do data v horní části.

iPhone tapeta

Při přizpůsobování widgetů na zamykací obrazovce pomocí těchto widgetů to bude vypadat, že dva větší widgety budou mimo obrazovku iPodu, ale po nastavení by se měly vejít do jejího obvodu.

Jednoduchá tapeta pro iPod Classic

Další jednoduchá možnost zdarma je k dispozici na serveru Imgur.

jednoduchá tapeta iPod

Zábavná iPod tapeta pro iPhone

Pokud se vám líbí myšlenka retro tapety iPodu, ale nechcete svůj iPhone proměnit v doslovnou kopii tohoto zařízení, Basic Apple Guy má pro vás několik ostrých tapet iPod Socks.

iPhone tapeta

Co si myslíte o těchto tapetách? Která je vaše oblíbená? Podělte se o své názory v komentářích!