Velká podložka pod myš poslouží i jako bezdrátová nabíječka nebo obal

Velká podložka pod myš se hodí vždy, když více pracujete s myší a vadí vám povrch stolu. A i kdyby vám nevadil, časem ho myší ušpiníte a poškrábete.

A hlavně proto se podložky pod myš vyrábějí. Kromě ochranné funkce a hladšího pojezdu je dnes na trhu velké množství designových produktů. Vybírat lze i mezi různými materiály. Je libo kůže, hliník nebo textil?

Velká podložka pod myš jako nabíječka

Bezdrátová nabíječka pro iPhone Duxducis C4 nabízí jedinečnou kombinaci nabíječky s podložkou. Na první pohled vypadá jako elegantní kožená  placička, kterou když připojíte kabelem a položíte na ni telefon, začne ho nabíjet. Můžete tak nabíjet a jezdit po ní myší zároveň. Výhodou je i to, že je odolná proti polití tekutinou a nabízí rychlé 10W nabíjení.

Mimo tuto kombinaci můžete zvolit i obyčejnou koženou podložku od Satechi. Je maximálně skladná, lze srolovat a povrch z ekologické kůže se bude vaší myši líbit. 

Hliníková podložka pod myš zase dokonale ladí s vaším Apple počítačem. Nabízí se v několika barvách, takže si vyberete přesně tu, kterou zdobí váš Mac. Bytelný hliník dlouho vydrží a gumové nožky vespod zabrání posouvání při použití.

Pouzdro na Macbook jako podložka

Skvělé pouzdro na MacBook Duxducis Hefi je rovnou několik věcí najednou. Ochrání váš počítač, poslouží jako stojánek a je výborný i jako podložka pod myš. Umělá kůže je voděodolná a vypadá jednoduše skvěle.

Nemusíte vybírat podložku pod myš jen za jediným účelem. Tady můžete vidět, že kombinace se může více vyplatit. Pokud si tedy dovedete představit použití podložky i jako pouzdra, bezdrátové nabíječky nebo stojánku, jděte do toho!

➡️ Podložky pod myš