Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu je úsporný, tichý a vytvoří ideální prostředí

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu oceníte všude tam, kde je nízká vlhkost a potřebujete ji zvýšit. Ultrazvuková technologie navíc přináší tichý a úsporný provoz.

Proces přeměny vody v páru je zajištěn ultrazvukem. Ten rozkládá kapky vody a drobné kapénky a vypouští ven v podobě páry. Výhodou je, že taková pára má stejnou teplotu, jaká je v pokoji a neovlivňuje tak teplotu v místnosti. V žádném případě tak nedojde k přetopení.

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu v malém provedení

Zvlhčovač vzduchu nemusí být velký a těžký, jak tomu bývalo dříve. Dnes je nabídka o poznání pestřejší a často narazíte i na velmi malé kousky, které se stanou elegantním doplňkem interiéru. Například malý zvlhčovač vzduchu Dazzle Cup je jedním z těch, které doma ani nezaregistrujete. Je velmi tichý, lze postavit na jakoukoliv rovnou plochu a dokonce jej nemusíte zapojovat do zásuvky. Jeho integrovaná baterie zvládne i 6hodinový chod na jedno nabití a poté jej připojíte do USB nabíječky.

Pokud dáváte přednost výstřednějšímu řešení, které navíc poskytne více funkcí, koukněte se na zvlhčovač vzduchu Lovely, ten poslouží navíc i jako aroma lampa nebo čistička vzduchu. Stačí do lampy vložit vonný olej a ten rozvonní celou místnost. Před spaním si můžete posvítit a zvolit jednu ze 7 barev světla nebo zvlhčovač vzduchu použít jako dekorativní osvětlení interiéru.

Chytrý zvlhčovač vzduchu už také není pouhým snem. Společnost Meross vyrobila zvlhčovač, který si připojíte k domácí Wi-Fi síti a pomocí aplikace jej dokážete pohodlně obsluhovat. Příjemná je kompatibilita s Amazon Alexa, Google Assistant a IFTTT, takže lze přesně rozvrhnout, kdy se má pustit, kdy vypnout nebo s jakým dalším chytrým příslušenstvím bude spolupracovat.