Powerbanka 20000 mAh dodá vašim zařízením spoustu energie

Powerbanka 20000 mAh je externí baterie, která vám poskytne opravdu hodně energie na cesty. Podívejte se, jaký je výběr a co všechno zvládne.

Externí baterie jsou dnes nedílnou součástí vybavení. A ne jenom na cestách se hodí. I doma přes den bodne a pokud vám telefon nevydrží více jak jeden den, tím spíše. Kapacity powerbank jsou různé, ale až zhruba od 20 000 mAh hodin začínají dávat smysl i pro více zařízení a na více dnů.

Powerbanka 20000 mAh už není raritou

Dříve dokázaly externí baterie nabít váš telefon jednou nebo dvakrát. Dnes už naštěstí je na trhu mnoho powerbank, které mají takovou kapacitu, že telefon nabijí klidně i 10x. Je jednoduché si spočítat, kolikrát zvládne powerbanka vaše zařízení dobít. Musíte si zjistit kapacitu baterie zařízení a pak s ní vydělit kapacitu powerbanky. Takový iPhone 11 nese kapacitu baterie 3 110 mAh. Powerbanka 20000 mAh ho tak nabije zhruba 6,5x. A to už rozhodně jeden víkend vystačíte.

Někteří výrobci telefonů uvádí kapacitu baterie rovnou v popisku. Někdo ale tuto hodnotu neuvádí a je nutné si ji zjistit jinde. U Applu byla v tomto situace vždy trochu složitější. Ale pokud do vyhledávače napíšete například: „iPhone 11 battery capacity“, vyskočí vám mnoho výsledků a spousta z nich vám na otázku odpoví.

Pestrá nabídka powerbank

V našem obchodě máme vysokokapacitních powerbank hned několik. Můžete vybírat podle designu, počtu portů nebo i váhy a velikosti. Určitě se podívejte i na rychlost nabíjení, abyste nemuseli příliš dlouho čekat. Naštěstí většina dnešních externích baterií nabízí nabíjecí proud alespoň 2 A. Jedná se o rychlejší nabíjení, než jakého jste schopni dosáhnout s běžně dodávaným adaptérem k iPhonu.

Další příjemnou funkcí pak může být displej, který ukazuje zbývající energii v powerbance nebo LED diody. Do budoucna je určitě lepší volbou i zařízení, které má na sobě modernější USB a využijete tak USB-C kabel.

➡️ Podívat se na nabídku powerbank