Magnetický držák na mobil do auta vás nezdrží

Magnetický držák na mobil do auta je nejpohodlnějším způsobem, jak rychle uchytit ve voze telefon. Nemusíte mačkat žádná tlačítka ani složitě zařízení vkládat.

Magnetické držáky do auta zažívají opravdový boom. Stačí vám totiž jen nalepit kovovou destičku na záda telefonu a ten už pak jen položíte na držák v autě. Ihned je mobil upevněn a můžete vyrazit na jízdu.

Magnetický držák na mobil do auta na několik způsobů

Hlavním rozdílem mezi jednotlivými držáky je způsob uchycení držáku do auta. Můžete ho umístit na palubní desku, na přední sklo, do ventilační mřížky, nebo také do cigaretové zásuvky. Důležité je, aby vám to bylo pohodlné a aby držák při jízdě nevypadával a nehýbal se.

Také je vhodné kovovou destičku umístit pod pouzdro. Kryt na mobilní telefon ji tak šikovně ukryje a nemusíte si zbytečně hyzdit krásné zařízení. Jen dávejte pozor, aby pouzdro nebylo moc tlusté a tím pádem síla magnetu moc slabá. Mohlo by se stávat, že za jízdy telefon z držáku vypadne.

Držák do auta do ventilační mřížky je rychlým způsobem, jak telefon uvnitř vozu umístit. Navíc nemusíte řešit pozdější přesouvání držáku. Jednoduše ho z mřížky vytáhnete a rychle přemístíte jinam. Větrání ve voze není nijak zásadně ovlivněno a zároveň přispívá k lepšímu odvodu tepla z telefonu.

Nalepovací držák do auta umožňuje umístit držák kamkoliv v interiéru. Můžete ho dát na palubní desku, na přední sklo nebo i vedle řadící páky. Horší je akorát pozdější změna pozice, protože po několika odlepeních přestává lepící materiál fungovat.

Držák s přísavkou nabízí bezpečné uchycení telefonu na palubní desku nebo přední sklo. Jde později jednoduše přemísťovat a většinou ho ani velkou silou nedokážete odlepit. K tomu slouží páčka pro uvolnění. Některé držáky se nabízejí i s praktickým posuvným ramenem pro lepší natočení telefonu.

➡️ Nabídka magnetických držáků