iPhone 11 wallpaper si můžete stáhnout i bez koupě nového telefonu

iPhone 11 wallpaper nemusíte hledat jen v nových telefonech iPhone, ale jde stáhnout i z webu. Podívejte se, jaké jsou možnosti.

Tapety z nových iPhonů jsou volně dostupné ke stažení. Nemusíte si tak hned pořizovat nový telefon, abyste měli na ploše ten nejnovější Apple výtvor. V zásadě jsou 2 kategorie. Apple totiž připravil pro iPhone 11 Pro speciální 4 pozadí a pro levnější iPhone 11 jsou k dispozici zase barevnější kousky.

iPhone 11 wallpaper stahujte tady

Ani kryt na iPhone 11 nezastíní vaší novou tapetu. Náš přehled začínáme u tmavých wallpaperů určených pro iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max. Jedná se o malé částečky, které putují prostorem a jsou nasvíceny ve 4 barevných variantách. Stahujte iPhone 11 walpaper v červeném, modrém, zeleném a fialovém nádechu!

 

Další tapety ke stažení

Kromě krásných tapet na iPhone 11 Pro si ale Apple připravil i další pěkná pozadí. Samozřejmě, že i výše uvedené tapety můžete využít pro iPhone 11 nebo i starší zařízení. Ty pro iPhone 11 hrají více barvami a jsou celkově hravější. Obsahují 2 tapety ve světlém provedení a 6 dalších, které jsou spíše tmavší.

 

Jak tapetu vložíte do iPhonu?

Pro nastavení tapetu vašemu iPhonu stačí z telefonu zobrazit tento článek, uložit si obrázek do paměti a jít do Nastavení - Tapeta - Vyberte novou tapetu a pak už jen vyhledat stažený obrázek.