Elegantní batoh na notebook nemusí být ten nejdražší. Výběr je obrovský

Elegantní batoh na notebook byste měli vybírat po designové i praktické stránce. Nejzásadnější kritéria se budou týkat velikosti, barvy a samozřejmě také ceny. Na co si ještě dát pozor? 

Batoh pro uložení veškeré techniky na cesty by zřejmě u každého musel vypadat jako obrovská koule na zádech. Ještě před výběrem správného zavazadla je tak důležité si uvědomit, co všechno v něm chceme přenášet a zbavit se nedůležitých věcí. Jakmile máte jasnou představu o všem, co do batohu budete dávat, máte skoro vyhráno. Teď přichází na řadu samotný výběr.

Elegantní batoh na notebook za příznivou cenu

Ať už do batohu budete dávat MacBook nebo přenosný počítač s Windows, rozhoduje jeho úhlopříčka displeje. Pro 13palcový MacBook Pro určitě zvolíte jiné řešení než pro 15palcovou variantu. Samozřejmě platí, že klidně můžete koupit větší a počítat s tím, že menší počítač se do něj vždy vejde.

Pokud volíte spíše decentní a méně nápadné barvy, podívejte se na batohy Tucano. Jedná se o velmi praktická a jednoduchá úložiště, která vás překvapí několika vychytávkami. Například Tucano Smilzo je batohem pro 14palcový notebook, má dvojitou vnitřní kapsu s neoprénovým zavíráním a pohodlné ramenní popruhy. 

Jestli dáváte přednost spíše tradičnějšímu vzhledu, tak zbystřete u batohu pro MacBook STM Saga. Ten nabídne dostatek prostoru na 15palcový notebook, sešity, kabely a další kupu věcí. Oceníte i postranní kapsu na termosku nebo vnitřní kapsu na drobné předměty.

Batohy Canvaslove pro dámy

Skvělými batohy se může pyšnit značka Canvaslove. Nabízí opravdu stylová zavazadla a batohy s květinovými vzory jsou krásným příkladem, jak lze i tak „nudnou věc“ ozvláštnit. Do batohu pro notebook Canvaslove BackPack se vleze až 15,6palcový počítač, telefon, peněženka, hromada příslušenství a využít můžete dokonce i prodlužovací USB kabel pro nabíjení. Jedná se tak o jasnou volbu pro všechny dámy a slečny, které batoh využijí a chtějí přenášet svůj MacBook.

➡️BATOHY NA NOTEBOOK