Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Bezdrátová nabíječka Apple nebude. Vyberte si za ní alternativu

Bezdrátová nabíječka Apple produktů je poměrně rozšířené příslušenství, které dokáže současně nabíjet až tři zařízení. Stačí si vybrat.

Skutečně bezdrátová sluchátka, bezdrátové nabíjení a bezdrátové sdílení, ať už čehokoli, je aktuálním trendem moderních technologií. Kabely už s sebou nikdo nosit nechce. Svůj mobilní telefon tak bezdrátově nejen nabijete, ale klidně i s ním nabijete ten kamaráda nebo svá bezdrátová sluchátka.

Bezdrátová nabíječka vyvíjená společností Apple a pojmenovaná jako AirPower se na trh nikdy nedostane. Společnost její vývoj zařízla z důvodu nespokojenosti s její funkčností a především přehříváním. Idea ale byla líbivá – na jedné podložce jste mohli nabíjet až tři zařízení zároveň a bylo přitom jedno, kam jste je na ní umístili.

Konkurence se však nechala inspirovat a přispěchala se svými řešeními. Nešla přitom na to tak složitě. I když tedy na jejích podložkách můžete nabíjet i tři zařízení zároveň, každé k tomu má vyčleněné své místo. Dle počtu vašich zařízení se pak hodí vybrat si k tomu patřičnou podložku tak, aby vám je obsloužila klidně všechny naráz.

Bezdrátová nabíječka pro iPhone - HOCO, CW6 Homey Black

Bezdrátová nabíječka pro iPhone HOCO CW6 nabije všechna zařízení, která podporují Qi standard. Malá kulatá plocha se zapojí pomocí micro-USB kabelu do elektrické sítě a můžete nabíjet. Kompatibilní jsou například iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 nebo iPhone 8 Plus. Zvládne sice nabíjet jen jedno zařízení, ale za to nabízí přívětivou cenu. Nabíječka je navíc aktuálně v akci, takže ji seženete jen za 449 Kč.

Bezdrátová rychlá nabíječka pro iPhone a Apple Watch - Devia, Wireless 2in1 Charger

Jedná se o stylovou a kompaktní duální bezdrátovou nabíječku, která se vám hodí nejen na pracovní ale i domácí stůl. Metrovým USB kabelem ji připojíte do elektrické sítě, čímž je kdykoliv připravena. Stačí na ni jen položit iPhone nebo Apple Watch. Je přitom jedno, jak telefon vložíte na vyznačený kříž, jedinou podmínkou je zajistit kontakt nabíječky se zády iPhonu. Apple Watch se pak umístí do malé prohlubně. Cena nabíječky je 899 Kč.

Bezdrátová nabíječka pro iPhone, Apple Watch a AirPods - Devia, Wireless 3in1 Charger (V3)

Tato chytře vyřešená bezdrátová nabíječka kombinuje výhody bezdrátového nabíjení společně se stojánkem na Apple Watch a jeho využitím na nabití sluchátek AirPods. Zepředu navíc svítí barevně nenápadná LED dioda signalizující stav nabíjení. Na rovnou plochu nabíječky se znaménkem plus umístíte telefon, který bude nabíjen maximálním výstupním výkonem 10 W. Kolem vedlejší části obtočíte hodinky i s řemínkem. Výhodou je, že se v této pozici budou hodinky nejen nabíjet, ale mohou posloužit i pro zobrazení hodin v režimu nočního stolku. Uprostřed stojánku na Apple Watch je pak usazen Lightning konektor a po uložení AirPods pouzdra se začne nabíjet i to. Cena nabíječky je 999 Kč.