Apple Watch tapeta prozradí, co se skrývá uvnitř hodinek

Apple Watch tapeta se moc často nepoužívá, protože obvykle volí uživatelé jiné ciferníky. Tuhle ale budete chtít, protože je velmi originální!

Technici ze serveru iFixit rozebrali nové Apple Watch Series 5 a zjistili, co přesně se ukrývá uvnitř hodinek. Nyní vydali své první rentgenové tapety pro Apple Watch Series 5 a několik dalších starších modelů.

Apple Watch tapeta pro většinu hodinek

Tyto tapety jsou k dispozici pro modely Apple Watch 42 mm a Apple Watch 44 mm u 5., 4. a 3. série. Pokud vlastníte menší modely, tedy Apple Watch 40 mmApple Watch 38 mm, budou inetrní prvky trochu odlišné, ale tapety budou vypadat i tak dobře a realisticky.

Díky těmto interním a rentgenovým tapetám pro Apple Watch to vypadá, jako byste se dívali dovnitř svých Apple Watch. iFixit pravidelně sdílí podobné tapety pro iPhone, ale je to poprvé, kdy je sdílí pro Apple Watch.

Server tento týden přinesl poznatky z rozebrání nových hodinek Apple Watch Series 5. Zatímco 44mm Series 5 jsou velmi podobné 44mm Series 4, menší varianta přináší pozoruhodnou změnu v technologii baterií.

Jak tapetu na Apple Watch nastavit?

  • Nejdříve si stáhněte jednu z nabízených tapet do svého iPhonu na tomto odkazu ze stránek iFixit
  • Jděte na iPhonu do aplikace Fotky, zobrazte si fotku a vyberte ikonu pro sdílení vlevo dole
  • Z nabízených možností najděte Vytvořit ciferník
  • Teď už vidíte náhled několika možností, jak by na hodinkách vypadal, jednu z nich vyberte
  • Po přidání se objeví na vašem zápěstí!

 

Zdroj: 9to5mac.com